دفینه باز* کلکسیون ایران و جهان*

پیچک

دفینه باز* کلکسیون ایران و جهان*

اخبار و دانستنی های مجموعه داری ، میراث فرهنگی ، تاریخی ، اقتصادی

منوي اصلي

آرشیو موضوعی

مطالب پر بازدید

آرشیو مطالب

مدیا پلیر

خبر خوان

پیام نگار

رزرو کالا و سفارش

درگاه پرداخت

امکانات

برای تائید عضویت رعایت نکات زیر الزامیست:

درج شماره موبایل ضروری می باشد.

آدرس و کد پستی صحیح را در کادر" توضیحات درباره خود " ثبت نمائید.

پس از ثبت نام کلمه کاربری خود را به 09360740020 ارسال نمائید.

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 4
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 18
بازدید ماه : 160
بازدید کل : 90391
تعداد مطالب : 91
تعداد نظرات : 16
تعداد آنلاین : 1


شرایط ارسال رایگان کالا و ... (کلیک کنید)

™ Dafineh Baz ®©


دفینه باز سایت کلکسیونی متفاوت ... خرید از سایت فقط مخصوص اعضاء می باشد ... به راهنمای خرید و عضویت توجه فرمائید.

بزرگترین گنج جهان در ایران که هنوز پیدا نشده !!!



بسیاری حرف از گنجی بسیار بزرگ در ایران می زنند  که هنوز یافت نشده است. آیا واقعیت دارد ؟

 گنج بزرگ یافت نشده ایرانیان کجاست ؟

 

 

گنجینه پادشاه بزرگ ایرانیان، داریوش سوم هخامنشی که در سالهای ۳۸۰ تا ۳۳۰ قبل از میلاد می زیست، شاید بزرگترین گنج تمام دوران ها باشد. بخشی از این گنج را امپراتور مقدونیان، اسکندر (۲۳۲ – ۳۵۶ ق.م) زمانی که در سال های حدود (۳۳۴ ق.م) کشور پادشاهی ایران را تسخیر و گنجینه های شوش، ایسوس (شهری در کشور ترکیه کنونی)، دمشق و تخت جمشید را چپاول کرد به تاراج برد.

امپراتور فاتح تنها در تخت جمشید حدود ۹,۰۰۰ تالنت طلا و ۴۰,۰۰۰ تالنت نقره به غنیمت گرفت. هر تالنت با معیارهای امروزی حدود ۲٫۲۶ کیلوگرم بود، یعنی بیش از ۱۰۰۰ تن یا به حساب دیگر بیش از ۵۰ کاروان بزرگ از حیوانات بارکش که فقط غنیمت یکی از شهر های ایران را با خود حمل می کردند.

اما آمار نهایی شهر های ایران کمی تکان دهنده است. مورخ و وقایع نویس باستانی یونان، «دیودور» چنین نگاشته است که اسکندر کبیر گنج های حاصل از تمام گنج خانه های تسخیر شده ایران را بر بیش از ۳,۰۰۰ شتر بارکش و ۱۰,۰۰۰ جفت قاطر (بیش از ۲۳,۰۰۰ حیوان بارکش) سوار کرد و به کشور خود برد. اسکندر در آن زمان در ایران بدون احتساب بخشی از گنجینه ها که داریوش سوم به نقاط امن برده بود، ۷۵۰,۰۰۰ تالنت (حدود ۱۹,۶۵۰ تن) یعنی تقریبا ۹۸۰ کامیون باری ۲۰ تنی پر از طلا و نقره به غنیمت گرفت، البته بدون محاسبه سنگ ها، جواهرات و هزاران شی گران بهای دیگر!

بنا بر نگارش های باستانی، وقتی که او بعد ها با ارتش خود به مصر لشکر کشی کرد، دستور داد که سپرهای حفاظتی سربازانش را با نقره خالص آب کاری کنند که نشان از عظمت غارت لشگر مقدونی در ایران بود.

 اما سرنوشت باقی گنجینه ها چه شد؟

 داریوش با کاروان کوچکی از گنجهایش به اقامتگاه تابستانی خود در هگمتانه (شهر همدان کنونی) رفت. بنا به نگارش های باستانی داریوش هخامنشی قبل از آن که بمیرد دستور داد که تمام طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی شهر دفن کنند. وقتی که اسکندر اقامتگاه تابستانی را به تسخیر در آورد، هیچ اثری از گنج بر جای نمانده بود. اسکندر نیروهایش را وادار کرد هفته ها در اطراف شهر بدنبال گنج مدفون بگردند که جستجویی بی حاصل بود.

این گنجینه که به گفته کارشناسان حدودا نصف دارایی خاندان هخامنشی بوده، برای بازسازی ایران و جمع آوری لشکری انبوه توسط داریوش حمل می شده است.

نزدیک به ۲۵۰ سال بعد، سردار رومی مارکوس لیزینیوس کراسوس (۵۳ – ۱۱۵ ق.م) به جستجوی این گنجینه طلا پرداخت و برای آن حتی با پارتها، یکی دیگر از اقوام آسیای صغیر جنگ کرد؛ پارتها در آن زمان سلسله پادشاهی جدیدی را در ایران بر پا کرده بودند (سلسله اشکانیان). سرداران رومی ژولیوس سزار ( ۴۴ – ۱۰۰ ق.م)، مارکوس آنتونیوس (۳۰ – ۸۳ ق.م) و همچنین امپراتور روم، نرون (۶۸ – ۳۷ میلادی) نیز، همگی بدون هیچگونه موفقیتی به جستجوی گنج افسانه ای داریوش پرداختند.

 

در سال ۱۹۷۳ (۱۳۵۲ شمسی) محمدرضا شاه پهلوی دستور کاوش این گنج را داد، یک هیئت آمریکایی با پیشرفته ترین تجهیزات حفاری و اکتشاف به کار پرداخت، اما نتوانست گنج را پیدا کند. 

به این ترتیب: گنجینه طلای داریوش تا به امروز همچنان در مکانی به شعاع ۱۰۰ کیلومتر، در اطراف شهر همدان خفته است. گنجینه ای که معلوم نیست کی و کجا بیدار شود و جهانیان را محو عظمتش کند.

 



لطفا نظر خود را راجع به مطالب این پست بیان کنید :

نظرات شما عزیزان:

لادن
ساعت0:43---11 تير 1394
وااای چ باحاله

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نويسنده: Derakhshan تاريخ: 1 / 11 / 1394برچسب: گنج , جهان , ایران , هخامنشی , داریوش , اسکندر , تخت جمشید , شاه , طلا , نقره , گنجینه, شناسه: 20 # عنوان: بزرگترین گنج جهان در ایران که هنوز پیدا نشده !!! لينک به اين پست

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 30 صفحه بعد

درباره سایت

این سایت در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ثبت رسیده و تمام فعالیت و مطالب آن طبق موازین جمهوری اسلامی ایران و تابع قوانین و مقررات می باشد و تمامی حقوق برای(دفینه باز) محفوظ است.

™All Rights Reserved to DafinehBaz.Com©

مدیریت

ساعت

صفحات اختصاصی

صفحات جانبی

مبدل تاریخ و متن

ابزار وب

هواشناسی و 118

پشتیبانی

گوگل

آمار جهانی

اقتصاد و تجارت

تبلیغات

لینک ویژه

تبادل لینک

لينکستان

طراح سایت


© All Rights Reserved to dafinehbaz.Com | دفینه باز

فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز
  • کد نمایش افراد آنلاین